Boekhouder voor Beverwijk en omstreken

06 1393 6399

ZZP Websites
ZZP Nieuwsbrief

Belastingtips en trucs voor de ZZP'er. Meld u nu aan voor de ZZP Nieuwsbrief.

Uw e-mailadres:

Boekhouder Beverwijk

Wat doet Boekhouding BeverwijkWat doet Boekhouding Beverwijk. De startende mkb’er en zzp’er heeft vaak behoefte aan een maximale begeleiding terwijl er nog weinig of geen inkomsten zijn gemaakt. Omdat Boekhouding-Beverwijk ernaar streeft met al zijn klanten een langdurige relatie op te bouwen, steken wij tijd  in een startende onderneming.Wij kunnen een startende zzp’er of mkb’er o.a. helpen bij het inrichten van hun administratie, kredietaanvraag bij banken en de bepaling van ondernemersvorm.

Overstappen van ander administratiekantoor

Bent u niet tevreden over uw huidige accountant (te duur, niet bereikbaar) of administratie kantoor? Bel dan Boekhouding in Beverwijk voor een vrijblijvend gesprek (gaatis). De praktijk wijst uit dat een ZZP’er  het beste per 1 januari kan overstappen naar een nieuw administratiekantoor. Bij overstap op 1 januari kan de huidige boekhouder het afgelopen boekjaar afronden. En beginnen met het nieuwe boekjaar op basis van de cijfers van het afgelopen boekjaar.

Welke ZZP’ers kiezen voor Boekhouding Beverwijk?

1. Ondernemingen (mkb, zzp) die per 1 januari starten.

2. Ondernemers die hun administratie in het verleden zelf bijhielden of door een bevriende kennis lieten bijhouden. Zij willen tijd vrijmaken voor hun corebusiness of tijd besteden aan hun kinderen, kleinkinderen.

3. Ondernemers die overstappen uit onvrede met hun huidige administratiekantoor. De praktijk wijst uit dat deze groep ondernemers veelal klaagt over het gebrek aan persoonlijke begeleiding en de hoge rekeningen.

Uw Administratie uitbesteden

Hierbij verzorgt boekhouding te Beverwijk uw volledige administratie. Van het invoeren van inkoopfacturen, het verwerken van mutaties van de bank, giro en kas in een administratie pakket tot en met het verzorgen van de jaarrekening, en het indiene van de aangifte Inkomstenbelasting en/of Vennootschapbelasting.

 

Wat doet Boekhouding Beverwijk

U verzorgt uw administratie zelf

Hierbij controleert Boekhouding in Beverwijk uw administratie per drie maanden en maken wij een kwartaalverslag op. Deze optie wordt alleen aanbevolen aan de ZZP’er die over enige boekhoudkundige kennis beschikt. Het invoeren van de inkoop-, verkoopfacturen, mutaties bank,in een administratie pakket (Snelstart) doet u dan zelf. Wij adviseren bij de inrichting hiervan.

Beschikt u niet over boekhoudkundige kennis besteedt uw administratie dan uit. De praktijk wijst uit dat als u uw boekhouding zonder administratieve kennis gaat verwerken er vele fouten insluipen. Wij zijn dan meer tijd kwijt met het corrigeren van uw boekingen dan als we deze boekingen zelf hadden gemaakt. Terwijl u verwacht goedkoper uit te zijn…

Wij gaan echter uit van juiste en volledige weergave van de werkelijkheid.

Belastingaangiften in de regio Beverwijk

Wij verzorgen graag uw belastingaangiften. Ook het beantwoorden van vragen door de belastingdienst met betrekking tot uw aangifte willen wij voor u verzorgen. Verder verzorgen wij bezwaarschriften.

BTW aangiften

Wat doet Boekhouding BeverwijkAfhankelijk van de grootte van uw onderneming, per maand, per kwartaal of jaar. Wij berekenen aan de hand van uw omzetcijfers, betaalde voorbelasting en import de af te dragen of te ontvangen omzetbelasting.

Inkomstenbelasting

Uw jaarlijkse aangifte. Hierbij houden we rekening met investeringsaftrek en meewerkaftrek, zelfstandigenaftrek. En voor de particuliere aangifte met persoonsgebonden aftrek, lijfrente en inkomsten uit eigen woning.